قانونگذار سابق بحرینی به پرس تیوی گفته است برخی از دولتهای غربی تنها مشکل در مسیرِ اعمال فشار بر رژیم آل خلیفه برای متوقف کردن سرکوب مخالفان بحرینی هستند.
جلال فیروز روز شنبه (5 تیر) با اشاره به اینکه برخی از مقامات غربی به خاطرِ برخورداری از «دلارهای نفتیِ عربستان سعودی» از خاندان سلطنتی بحرین دفاع میکنند افزود رژیم آل خلیفه میبیند که جامعه بینالمللی سرکوبگریهای این رژیم را زیر نظر گرفته است؛ بنابراین با سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم که یک شخصیت روحانیِ شناخته شده در سطح بینالملل به شمار میرود به سرکوبگریهای خود ادامه میدهد.
فیروز همچنین ابراز امیدواری کرد که جامعه جهانی برای توقف سرکوبگری و خونریزی در بحرین ایفای نقش کند.
رژیم آل خلیفه 20 ژوئن (31 خرداد) حق شهروندیِ شیخ عیسی قاسم را سلب کرد. این اقدام کمتر از یک هفته پس از آن صورت گرفت که وزارت دادگستری بحرین فعالیت اصلیترین حزب مخالف این کشور یعنی جنبش الوفاق را تعلیق و دو گروه مخالف موسوم به «مؤسسۀ عصر روشنگری اسلامی» و «انجمن اسلامی الرساله» را منحل کرد.
نمایندۀ سابق پارلمان بحرین همچنین درباره سرنوشت صدها معترضی که در مقابل خانۀ شیخ عیسی در روستای دراز در شمال غرب بحرین تحصن کردهاند، ابراز نگرانی کرد. روستای دراز در حدود 12 کیلومتری غرب منامه، پایتخت بحرین قرار دارد.
سلب تابعیت شیخ عیسی پس از آن صورت گرفت که دادگاهی در بحرین مجازات حبس شیخ علی سلمان، رهبر الوفاق را به بیش از 2 برابر افزایش داد.
گروههای مخالف بحرینی خواهان اجرای اصلاحات در این کشور هستند.
بحرین از بهمن سال 1389 صحنه برگزاری اعتراضات خیابانی مردم است که خواستار برکناری رژیم آل خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی هستند.
ناآرامیهای بحرین تاکنون دهها کشته و هزاران زخمی بر جای گذاشته است.
گروههای مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کردهاند و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.
رژیم آل خلیفه با ادامه سیاست سرکوب اعتراضات، ده ها معترض را کشته و بسیاری از فعالان سیاسی و مخالف را به حبسهای طولانی مدت محکوم کرده است.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.