بنا بر گزارشها، در حمله گروه تروریستی داعش به اردوگاه پناهجویان در شمال شرق سوریه بیش از 30 غیرنظامی کشته شدهاند.
گروه موسوم به دیدهبان حقوق بشر سوریه گزارش داد پنج تروریست داعشی کمربندهای انتحاری خود را در مجاورت و داخل اردوگاه رجم الصلیبی واقع در استان حسکه منفجر کردند و جان دستکم 32 نفر را گرفتند.
در گزارش این نهاد آمده است دستکم 21 نفر از قربانیان این حمله آوارگان سوری و عراقی بودند.
رامی عبدالرحمان، مدیر این نهاد مستقر در لندن، خاطر نشان کرد بعد از این انفجارها، درگیریهای شدیدی میان داعش و نیروی دموکراتیک سوریه – ائتلافی از نیروهای کرد تحت حمایت امریکا - رخ داد.
عبدالرحمان با بیان اینکه دستکم 30 نفر در این درگیریها مجروح شدهاند، افزود به دلیل وخامت حال برخی از مصدومان احتمال افزایش تلفات وجود دارد.
گفته میشود در این اردوگاه موقت حدود 300 خانواده اسکان داشتند.
در همین حال، حمله غافلگیرانه تروریستهای داعش به نیروهای ارتش عراق در استان الانبار واقع در غرب این کشور، به کشته شدن دستکم 10 سرباز عراقی منجر شد.
یک منبع امنیتی گفت داعشیها با شلیک موشک و خمپاره به مقر لشکر یکم ارتش عراق در منطقه الصکار واقع در شرق شهر الرطبه حمله کردند.
وی افزود تلاش شماری از مهاجمان برای حمله به این پایگاه درگیریهایی را به راه انداخت و تبادل آتش میان دو جناح حدوداً دو ساعت به طول انجامید.
سرهنگ ولید الدلیمی، از فرماندهان عملیات در استان الانبار، خاطر نشان کرد در این درگیریها هفت داعشی کشته شدند.
نیروهای ارتش و کمیتههای داوطلب مردمی عراق از زمان شروع عملیات آزادسازی موصل، پایتخت خودخوانده گروه تروریستی داعش، شکستهای سنگینی را به تکفیریها تحمیل کردهاند.
این عملیات از 26 مهر 1395 و با مشارکت دهها هزار تن از نیروهای ارتش و پلیس عراق و با همراهی نیروهای داوطلب مردمی و پیشمرگه کُرد آغاز شد و نیروهای عراقی بعد از حدود 100 روز شرق موصل را بهطور کامل آزاد کردند.
نیروهای عراقی عملیات آزادسازی بخش غربی موصل را از یکم اسفند 1395 شروع کردند و عملیات پاکسازی این بخش از شهر همچنان ادامه دارد.
تروریستهای داعش در ژوئن 2014 (بهار 1393) به عراق حمله و مناطقی در شمال و غرب این کشور ازجمله شهر موصل را اشغال کردند و در مناطق تحت تصرف خود در عراق علیه تمامی جوامع قومی و مذهبی ازجمله شیعیان، اهل سنت، کردها و مسیحیان جنایات فجیعی مرتکب شدند.
بر اساس اعلام دفتر هماهنگی امور انساندوستانه سازمان ملل، از زمان شروع عملیات بازپسگیری موصل حدود 493 هزار شهروند عراقی مجبور به ترک خانههای خود شدهاند.
این نهاد بینالمللی افزود حدود 500 هزار نفر همچنان در بخش تحت اشغال داعش در غرب موصل گرفتارند.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.