نیروهای رژیم آل خلیفه پس از حمله به تظاهرکنندگان بحرینی، با شلیک گاز اشکآور سمی و گلولههای ساچمهای، چند تن از آنان را زخمی کردهاند.
مردم بحرین در پی ممنوعیت مشارکت خانوادههای سه فعال دموکراسی خواه در تشییع پیکرشان، روز یکشنبه در سراسر بحرین اقدام به تظاهرات کردند.
بر اساس گزارش فعالان بحرینی، این تظاهرات در روستاهایی نظیر ستره، بنی جمره، سهله، دراز، نبیه صالح، ابوصیبع، شاخوره و معامیر برگزار شد. تظاهرکنندگان ضمن محکومیت جنایتهای رژیم آل خلیفه، خواستار برکناری این رژیم شدند.
بحرینیها تکبیرگویان وفاداری خود را نسبت به شهدا و پایبندی به راه و ارزشهای آنان اعلام کردند و حق قصاصِ رژیم آل خلیفه را به جرم ریختن خون عزیزانشان برای خود محفوظ دانستند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی مرآه البحرین، مقامات بحرین روز یکشنبه پیکر سه فعال دموکراسی خواه را در مقبره شیخ میثم بحرانی در میان تدابیر شدید امنیتی به خاک سپردند.
رضا الغسره، 29 ساله، محمود يوسف حبيب حسن يحيى، 22 ساله، و مصطفى يوسف عبد علی، 35 ساله، سحرگاه پنجشنبه در تیراندازی نیروهای رژیم بحرین در بندر خلیفه بن سلمان در شرق منامه، پایتخت این کشور، کشته شدند.
گزارشها حاکی است خانوادههای این سه انقلابی صبح امروز تلفنی به مرکز پلیس احضار شدند. نیروهای پلیس از هر خانواده دو تن را بازداشت کردند و آنان را با خود به مقبره برده تا شاهد تدفین عزیزان خود باشند.
نیروهای امنیتی از حضور مادران این سه انقلابی نیز در مراسم تدفین فرزندانشان ممانعت کردند و آنها را در صورت نزدیک شدن به مقبره، به تیراندازی تهدید کردند.
تصاویر مراسم تشییع یکی از سه فعال بحرینی را تحت تدابیر شدید امنیتی در زیر ببینید.
در پی این اقدام، علمای بحرین بیانیهای صادر کردند و اعلام کردند که مراسم تدفین پیکرها مطابق با تعالیم اسلام و سنت پیامبر (ص) صورت نگرفته و نماز میت برای آنان برگزار نشده است.
این علما مردم را دعوت به مشارکت گسترده در تظاهراتی تحت عنوان «تشییعِ هولناک» در سراسر بحرین جهت لبیک گفتن به فریادهای مادران داغدیده کردند. آنان از مردم خواستند در اعتراض به جنایتهای وحشیانه، سرکوب و تعدی به حقوق مذهبی و انسانی خانوادههای قربانیان، به خیابانهای سراسر بحرین بیایند و خشم خود را نسبت به رژیم آل خلیفه اعلام کنند.
از 14 فوریۀ 2011 میلادی (25 بهمن 1389) بحرین شاهد قیام مردم علیه رژیم آل خلیفه بوده است. آنان با برپایی تظاهرات و اعتراضات مسالمتآمیز، خواستار برقراری عدالت، رفع تبعیض، آزادی و روی کار آمدن نظامی منتخب شدهاند.
این در حالی است که رژیم بحرین، با همدستی برخی از کشورهای عربی همچون عربستان سعودی، به سرکوب جنبش مردم بحرین پرداخته و با پروندهسازی و طرح اتهامات واهی، فعالان مدنی و سیاسی را به زندانهای طولانیمدت محکوم و یا آنان را از حق تابعیت محروم میکند.
در سیاست سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه علیه معترضان دهها نفر کشته و هزاران نفر زخمی یا زندانی شدهاند.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.