در آستانۀ ششمین سالگرد انقلاب بحرین، دادگاه تجدیدنظر این کشور 3 شهروند را به اتهام آتشزدن مرکز پلیس منطقه خمیس به 15 سال زندان محکوم کرد.
به گزارش سایت مرآت بحرین، حدود 40 معترض 19 مهر سال 1392 پس از تجمع در منطقۀ خمیس به مرکز پلیس حمله و اقدام به پرتاب کوکتلمولوتف به ساختمان پلیس کردند.
این گزارش افزود در پی این حمله، یک خودروی گشت پلیس منهدم و آسیبهایی نیز به ساختمان وارد شده است.
دادستانی بحرین نیز 10 شهروند دیگر را به اتهام «تشکیل گروهک و فعالیت تروریستی» به دادگاه ویژه ارجاع داده است.
به گزارش روزنامۀ الوسط بحرین، 7 تن از این افراد زندانی هستند و 3 تن دیگر در حال حاضر در خارج از کشور به سر میبرند.
این در حالی است که با نزدیک شدن به سالروز آغاز انقلاب بحرین در ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ (۲۵ بهمن ۱۳۸۹) معترضان با وجود تشدید سرکوبها، تظاهرات سراسری برگزار کردند که در برخی مناطق به درگیری منجر شد.
گزارشها حاکی است نیروهای رژیم آلخلیفه برای جلوگیری از برپایی تظاهرات معترضان، شنبهشب برخی خیابانهای اصلی را در منامه، پایتخت این کشور و دیگر شهرها مسدود کردند؛ بااینحال در برخی مناطق ازجمله منطقه ابوصبیع تظاهرات در همبستگی با زندانیان سیاسی برگزار شده است.
از سویی دیگر تحصن طرفداران شیخ عیسی قاسم، روحانی برجستۀ شیعه در مقابل خانۀ وی در منطقه الدراز همچنان ادامه دارد. تحصن کنندگان با برگزاری تظاهرات، با شیخ قاسم اعلام همبستگی کردند. این تظاهرات به حمله و اقدامات خشونتآمیز نیروهای آلخلیفه منجر شد. (ویدئوی زیر)
شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی انقلاب بحرین به شمار میآید. وی و هوادارانش از سوی رژیم آلخلیفه بهشدت تحتفشار هستند.
بحرین از بهمن سال 1389 صحنۀ برگزاری اعتراضهای مردمی علیه رژیم آلخلیفه بوده است. معترضان بحرینی خواستار برکناری رژیم آلخلیفه و آزادی زندانیان سیاسی هستند.
ناآرامیهای بحرین تاکنون دهها کشته و هزاران زخمی بر جا گذاشته است. گروههای مدافع حقوق بشر بارها رژیم آلخلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و از این رژیم خواستهاند برای اجرای اصلاحات در نظام سیاسی بحرین اقدام کند.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.