طبق اعلام سازمان ملل، سیاست شهرکسازی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین از ابتدای سال 2016 میلادی به آواره شدن هزار و 569 فلسطینی منجر شده است. در همین حال، نیکلای ملادنوف، هماهنگکنندۀ ویژۀ سازمان ملل در امور روند صلح خاورمیانه، از سیاستمداران اسرائیلی خواسته است با طرح شهرکسازی که اجازۀ ساخت 4 هزار واحد مسکونی را برای شهرکنشینان در اراضی اشغالی میدهد، مخالفت کنند.
نیک نپیر از فعالان «پویش همبستگی با فلسطین در اسکاتلند» چهارشنبه (17 آذر) در مصاحبه با پرس تیوی گفت رژیم صهیونیستی برای ایجاد یک جامعۀ «صرفاً یهودی» در کرانۀ باختری، درۀ اردن و سایر مناطق از سیاست پاکسازی قومی تبعیت میکند.
نپیر افزود: «رژیم تلآویو تلاش میکند تعادل جمعیتی را در کرانۀ باختری تغییر دهد تا تعداد فلسطینیان را به حداقل و تعداد یهودیان را به حداکثر برساند.»
وی خاطرنشان کرد سیاست «تخریب خانههای فلسطینیان در کنار یک برنامۀ گسترده برای ساخت جوامع صرفاً یهودی» وجود دارد تا ایجاد یک «جامعۀ آپارتایدی» را در اراضی اشغالی برای رژیم صهیونیستی امکانپذیر کند.
این فعال اسکاتلندی در ادامه گفت: «تخریب منازل فلسطینان سیاست عامدانۀ ارتش اسرائیل است تا زندگی (فلسطینیان) را سخت و دردناک کند.»
وی افزود: «از سال 1948 هر هفته اراضی (سرزمینهای اشغالی) از مالکیت فلسطینیان صرفاً به مالکیت صهیونیستها درآمد یعنی فروش مجدد این زمینها به صاحبان فلسطینی اولیۀ آنها نیز ممنوع است.»
نپیر خاطرنشان کرد در سال 1948 میلادی فلسطینیان 94 درصد اراضی این کشور را در اختیار داشتند و صهیونیستها «با فریب و توسل به زور» تنها 6 درصد اراضی فلسطین را در اختیار داشتند اما سیاستهای توسعهطلبانۀ صهیونیستها موجب شده که این نسبت در حال حاضر معکوس شود.
بیش از نیم میلیون اسرائیلی در بیش از 230 شهرکی زندگی میکنند که از سال 1967 همزمان با اشغال اراضی فلسطینی کرانۀ باختری و شرق بیتالمقدس توسط اسرائیل ساخته شدهاند.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.