News   /   اروپا

بحران پناهجویان؛ وقتی محبت جای نفرت را می‌گیرد

ورنر کلاوون 75 ساله که در سال 2014 به اسلام گروید از حامیان پناهجویان در آلمان است.

فردی آلمانی که در سال 2009 معاون یکی از احزاب ضد مهاجر در این کشور بود، در دو سال اخیر مخارج زندگی گروهی از پناهجویان سوری را که در خانه‌اش ساکن هستند، از جیب خود پرداخت کرده است.

ورنر کلاوون 75 ساله که در حزب راستگرای دموکراتیک ملی عضویت داشت در سال 2014 به اسلام گروید و از آن زمان او را با نام ابراهیم می‌شناسند.

ابراهیم از آن زمان به یکی از حامیان اصلی پناهجویانی که از درگیری‌های خاورمیانه می‌گریزند، بدل شده است.

هنگامی که ابراهیم به اسلام روی آورد، همسر و فرزندانش او را ترک کردند. این مسلمان آلمانی از آن زمان میزبان چهار پناهجوی سوری با سن‌های بین 18 تا 30 سال است.

وی اخیرا در مصاحبه‌ای با نشریه بیلد گفت بعد از خواندن قرآن، مطالعه ادبیات اسلامی و آثار ولفگانگ ون گوته، نویسنده و سیاستمدار مشهور آلمانی، در ستایش از حضرت محمد (ص) تصمیم گرفته بود که مسلمان شود.

در ترجمه یکی از متون گوته آمده است: «ما اروپایی‌ها با تمام ادراک خود به آنچه محمد(ص) به آن رسید، دست یابیم و هیچ کس نمی‌تواند از او پیشی بگیرد. برای یافتن یک نمونه، تاریخ بشریت را جستجو کردم و محمد(ص) را یافتم و حقیقت باید اعلام شود. در واقع این محمد(ص) بود که توانست کل جهان را به یکتا پرستی مجاب کند.»

حضور پناهجویان در آلمان (تصویر آرشیوی)

ابراهیم در این مصاحبه گفت گرویدن به اسلام تفکرات و ایده‌های او را کاملا تغییر داد به گونه‌ای که قطع همکاری با حزب دموکراتیک ملی را کافی نمی‌دید و از این رو کمک به پناهجویان را آغاز کرد.

حزب دموکراتیک ملی آلمان در سال 1964 و به عنوان جایگزین برای حزب رایش آلمان تاسیس شد. این حزب معمولا به عنوان یک سازمان نئونازی شناخته می‌شود و آن را «عمده‌ترین حزب نئونازیِ شکل گرفته بعد از سال 1945» عنوان می‌کنند.

اروپا از زمان جنگ جهانی دوم با شدیدترین بحران پناهجویان مواجه است و موج عظیمی از مردم مناطق جنگ‌زده در خاورمیانه و آفریقا راهی این قاره شده‌اند.

آمار رسمی در ماه ژانویه حاکی از آن بود که 476 هزار و 649 پناهجوی جدید وارد آلمان شده‌اند.

این کشور 80 میلیون نفری در سال 2015 پذیرای حدود یک میلیون و 100 هزار پناهجو بود و به نظر می‌رسد تا سال 2020 میلادی دو میلیون و 500 هزار پناهجوی دیگر وارد آن شوند.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku