منابع یمنی می گویند در حملۀ موشکی نیروهای یمنی به یکی از پایگاههای نظامی عربستان در نجران دهها مزدور سعودی کشته و زخمی شدند.
به گزارش شبکۀ تلویزیونی المسیره، نیروهای یمنی با موشک توچکا یک پایگاه مهم نظامی سعودیها را در نجران هدف حمله قرار دادهاند.
بر اساس این گزارش، در این حملۀ موشکی دهها تن از نیروهای ارتش سعودی کشته و مجروح شدند.
منابع یمنی اعلام کردند این پایگاه دارای اتاق عملیات، آشیانۀ بالگردهای آپاچی و دهها خودرو و کامیون حامل سلاح بوده است.
این منابع همچنین بدون اشاره به نام این پایگاه که در منطقه احد المسارحه در استان جیزان قرار دارد از انهدام کامل آن خبر دادند.
عربستان سعودی از فروردین 1394 با هدف بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن، و تضعیف جنبش انصارالله یمن حملات هوایی خود به این کشور فقیر عربی را آغاز کرده است.
ائتلاف عربستان انصارالله را از شهرستانهای جنوب یمن عقب راند تا این مناطق پایگاهی برای منصور هادی باشد اما مخالفان هادی همچنان کنترل بسیاری از مناطق مرتفع مرکزی و شمالی و همچنین سواحل دریای سرخ را در اختیار دارند.
حملات سعودی به یمن زمینهساز گسترش قلمرو گروههای تروریستی مانند داعش و القاعده در این کشور شده است.
ریاض تاکنون بارها به بمباران اهداف غیرنظامی در یمن متهم شده است.
به گفته منابع داخلی یمن، در حملات ریاض که عمدتاً مناطق غیرنظامی را هدف میگیرد، بیش از 9 هزار و 600 نفر کشته شدهاند.
این حملات همچنین تاکنون خسارتهای گستردهای به زیرساختهای این کشور عربی وارد کرده است.
سازمان دیدهبان حقوق بشر 21 تیر با انتشار بیانیهای اعلام کرد حملات هوایی عربستان علیه کارخانهها و مراکز اقتصادیِ غیرنظامی در یمن نشانگر آن است که سعودیها به دنبال وارد آوردن آسیب دیرپا در اقتصاد این کشور هستند.
این گروه دیدهبان همچنین خواستار تحقیقات مستقل بینالمللی دربارۀ این حملات مرگبار شده است.
ماه گذشته سازمانهای عفو بینالملل و دیدهبان حقوق بشر از کشورهای عضو سازمان ملل متحد خواستند تا در واکنش به کشتار غیرنظامیان در یمن، عضویت عربستان سعودی در شورای حقوق بشر سازمان ملل را به حالت تعلیق درآوردند.
این درحالی است که بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، اخیراً در پی فشار عربستان و برخی کشورهای عربی نام ائتلاف سعودی را از فهرست سیاهِ ناقضان حقوق کودکان در یمن حذف کرد.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.