پرس تیوی مصاحبهای با کوین برِت، سردبیر پایگاه تحلیلی ضد جنگ «وترنس تودی» از شهر مدیسون در ایالت ویسکانسین امریکا در مورد اظهارات اخیر سید عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره پیروزیهای اخیر ارتش و نیروهای مردمی عراق علیه تروریستهای تکفیری داعش انجام داده است.
این مصاحبه به زبان انگلیسی انجام شده و برگردان آن به فارسی را در زیر بخوانید:
پرس تیوی: عمار حکیم در تازهترین اظهارات خود به دوره استفاده از گروههای تروریستی به عنوان یک ابزار اشاره کرده است. نظر شما در این باره چیست؟
برت: من فکر میکنم او ممکن است کمی در مورد صحبت درباره این دیدگاه بلند مدتِ جهانی خوشبین باشد اما به لحاظ طاعونِ تروریسمِ گسترده که منطقه و به طور خاص کشورهای عراق و سوریه را هدف قرار داده، من فکر میکنم شاید او درست میگوید که به سوی پیشرفت قابل توجهی در آینده نزدیک در حرکتیم، همچنانکه داعش فرو میپاشد و رویکرد کلیاش بیاعتبار شده است.
متأسفانه، ما هنوز شاهد بی ثباتی در منطقه هستیم که برنامهریزی آن به اوایل دهه 1980 بازمیگردد. طرح اسرائیلی اودد ینون با هدف بیثبات کردن، ایجاد تفرقه و تجزیه کشورها و عموماً تخریب منطقه به خصوص همسایگان آن (اسرائیل) بر اساس تشدید اختلافات فرقهای تنظیم شده است.
این برنامه با اعلان«جنگ علیه تروریسم» در پی حوادث سپتامبر 2001، که در واقع کار خودشان بود، فعال شد و از آن پس، آنها تلاش کردهاند هفت کشور را در طی پنج سال نابود کنند، همان هفت کشوری که به گفته ژنرال وسلی کلارک (نظامی ارشد امریکایی) تهدیدی برای اسرائیل هستند.
حال که این طرح و برنامه هنوز کامل نشده، لازم است توجه داشته باشیم که فرصتهای بیشتری برای شیطنت صهیونیستها وجود دارد. بهر حال، معتقدم داعش نفسهای آخرش را میکشد و در سراسر جهان اسلام هیچ حمایتی دریافت نمی کند.
افراد بیشتر و بیشتری به این (واقعیت) رسیدهاند که داعش در واقع گروه جدیدی از «خوارج» است. به طوری که این گروه هیچ آیندهای ندارد و من فکر میکنم روزهای بهتری در انتظار ملتهای عراق و سوریه باشد.
پرس تیوی: نقش همکاری راهبردی ایران، سوریه، عراق و حتی روسیه برای رهایی منطقه از این طاعونِ تروریسم چیست؟ وحدت در بین کشورهای منطقه در این زمینه تا چه حد ضروری است؟
برت: خب، جالب است که این تروریسم به عنوان دشمن تمدن در کنفرانس اورشلیم درباره تروریسم بین المللی در سال 1979 توسط بنیامین نتانیاهو ایجاد شده است. این (تروریسم) برای متحد کردن جهان غرب در حمایت از جنگ اسرائیل علیه فلسطینیها در نظر گرفته شده بود. این هدف کلی از جنگ به اصطلاح علیه تروریسم است. به همین دلیل است که طاعون تروریسم ساخته شد.
امروزه ما شاهد نوع خاصی از تبعات این جریان هستیم که نیروهای ضد تروریسم حقیقی در آن نقش داشته وشامل نیروهایی است که کاملا تحت کنترل صهیونیستها نیستند و در حال تشکیل جبهه واحد برای مبارزه با معضل تروریسم تکفیری هستند.
و این در حالی است که صهیونیستها و آمریکاییها و متحدان منطقهای آنها با تبلیغات رسانه ای می کوشند تا میان مردم شیعه و سنی تفرقه ایجاد کنند و در نهایت منطقه را به تجزیه بکشانند.
این رویه وحدت در بین کشورهای منطقه باعث شده تا داعش و سایر گروه های تکفیری مقبولیت خود را از دست بدهند. جالب اینجاست که به نظر میرسد که این ابزار (داعش) که برای تجزیه منطقه وتامین منافع اسرائیل ایجاد شده بود در حال حاضر در واقع به عنوان وسیله ای برای متحد کردن کشورهای منطقه و بدون حضور اسرائیل استفاده میشود.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.