سازمان ملل: نوشیدنی‌های داغ سبب بروز سرطان می‌شوند

نتایج بررسی‌های سازمان ملل متحد نشان می‌دهد، مصرف نوشیدنی‌های داغ سبب بروز سرطان مری می‌شود.

سازمان ملل متحد گفته است، مصرف نوشیدنی‌های داغ نظیر قهوه یا چای احتمالاً سبب بروز سرطان در افراد می‌شود.

پایگاه خبری ایندیپندنت گزارش داد، دمای نوشیدنی‌هایی همچون قهوه و چای، و نه ترکیبات موجود در این نوشیدنی‌ها، سبب بروز سرطان مری می‌شود و زمانی که دمای این نوشیدنی‌ها به بالای 65 درجه سانتی‌گراد می‌رسد، خطرناک می‌شوند.

آژانس بین‌المللی تحقیق بر روی سرطان، نتیجه این بررسی را پس از بازنگری بر روی بیش از هزار مطالعه علمی در خصوص ارتباط میان قهوه و سرطان، اعلام کرد.

کریستوفر وایلد، مدیر این آژانس گفت: «این نتایج نشان می‌دهد، مصرف نوشیدنی‌های داغ یکی از دلایلِ محتمل بروز سرطان مری است و این میزان حرارت نوشیدنی است که سبب بروز سرطان می‌شود و نه خودِ نوشیدنی.»

سخنگوی آژانس بین‌المللی تحقیق بر روی سرطان نیز گفت: «بررسی‌های صورت گرفته در چین، جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و امریکای جنوبی، که در آنها چای و دمنوش به صورت بسیار داغ مصرف می‌شوند (بالای تقریباً 70 درجه سانتی‌گراد)، نشان می‌دهد، خطر بروز سرطان مری با افزایش دمای نوشیدنیِ مورد مصرف، افزایش پیدا می‌کند.»

وی افزود: «مصرف نوشیدنی‌های داغ با دمای بالای 65 درجه سانتی‌گراد احتمالاً برای انسان سرطان‌زا هستند.»

سازمان بهداشت جهانی قرار است روز چهارشنبه (26 خرداد) نتایج شماری از نگرانی‌های مربوط به سلامت درباره فواید برخی از نوشیدنی‌های داغ از جمله قهوه را منتشر کند.

آژانس بین‌المللی تحقیق بر روی سرطان در سال 1991 اعلام کرده بود، قهوه احتمالا سبب بروز سرطان می‌شود.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku