با گذشت یکسال از حملات متجاوزانۀ عربستان سعودی به یمن و کشتار هزاران غیرنظامی در این کشور، هزاران یمنی در صنعا، پایتخت کشور علیه جنایات آل سعود تظاهرات کردند.
به گزارش شبکۀ تلویزیونی المسیرۀ یمن، این تظاهرات در نزدیکی دانشکده افسری در صنعا آغاز شد.
شهروندان یمنی از مناطق مختلف یمن با در دست داشتن پرچم این کشور و عکس عبد الملک بدر الدین الحوثی، رهبر جنبش مردمی انصارالله برای مشارکت در این تظاهرات راهی صنعا شدند.
براساس این گزارش، معترضان یمنی همچنین پلاکاردهایی در دست داشتند که علیه سیاستهای امریکا در منطقه بودند.
خبرگزاری سبأ نت نیز در گزارشی از تظاهرات مردمِ استان عمران در این کشور خبر داد.
در این گزارش آمده است که فیصل جمعان، استاندار عمران و دیگر مسئولین این منطقه در تظاهرات شرکت داشتند.
معترضان در این تظاهرات هدف قرار گرفتن افراد غیرنظامی و بیگناه را در حملات هوایی عربستان سعودی محکوم کرده و خواستار توقف تجاوز نظامی آل سعود و تخریب زیرساخت های یمن شدند.
تظاهرات کنندگان همچنین در شعارهای خود خواستار وحدت گروههای مختلف در این کشور برای مقابله با دشمن و تأمین ثبات و امنیت در یمن شدند.
عربستان سعودی از تاریخ ششم فرودین سال 1394 برای بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن و تضعیف جنبش مردمی انصارالله (حوثی)، حمله هوایی به مناطق مختلف این کشور را آغاز کرد؛ از آن زمان تاکنون حدود 9 هزار و 400 نفر از جمله هزاران کودک کشته شدهاند.
این حملات متجاوزانه که بدون مجوز سازمان ملل متحد صورت می گیرد و در ماه های گذشته عمدتاً غیرنظامیان را هدف قرار گرفته است موجب تخریب زیرساخت های کشور فقیر یمن شده است. این اقدامات محکومیت بین المللی بسیاری را برانگیخته اند.
روز جمعه (6 فروردین) سازمان غیردولتی «کمپین مخالف تجارت اسلحه» (CAAT) دولت انگلیس را به دلیل تسلیح رژیم «سرکوبگر» عربستان سعودی محکوم کرد و از لندن خواست در سرکوب مردم عربستان و تهاجم این کشور به یمن، با ریاض همدست نباشد.
چندی پیش سازمان عفو بینالملل نیز از امریکا و انگلیس خواست همزمان با ادامۀ تهاجم بیرحمانۀ عربستان به یمن، فروش سلاح به ریاض را متوقف کنند. این سازمان همچنین ریاض را به خاطر استفادۀ «مکرر» از بمبهای ممنوعۀ خوشهای و کشتار غیرنظامیان محکوم کرد.
پیشتر سازمان دیدهبان حقوق بشر نیز خواستار تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی شد و از امریکا، انگلیس، فرانسه و دیگر کشورها خواست تا زمان توقف و رسیدگی به حملات غیرقانونی عربستان به یمن، فروش اسلحه به ریاض را تعلیق کنند.
پارلمان اروپا نیز خواستار تحریم تسلیحاتی ریاض در سراسر اتحادیه اروپا بود.