بهتازگی گزارشی تکاندهنده منتشر شده مبنی بر اینکه سربازان اسرائیلی به دلیل مشکلات شدید اقتصادی به فحشا و روسپیگری روی آوردهاند که نگرانی جدی مقامات رژیم صهیونیستی را برانگیخته است.
روزنامۀ اسرائیلی جروزالم پست، روی آوردن سربازان اسرائیلی به تنفروشی، فحشا و روسپیگری را برای ارتش و این رژیم، شرمآور خوانده و نوشته است مقامات این رژیم باید هر چه سریعتر برای این «وضعیت حاد» چارهای بیاندیشند.
بر اساس این گزارش، قرار است کمیتۀ نظامی پارلمان اسرائیل در جلسهای فوری به این موضوع بپردازد. ارتش نیز موظف شده گزارشی دراینباره تهیه و همچنین راهحلهای پیشنهادی خود را در اسرع وقت ارائه دهد.
بر اساس گزارش رسانههای اسرائیلی، برخی سربازان نیازمند چندین بار از ارتش درخواست کمکهای مالی کرده بودند، اما به درخواست آنان توجهی نشده است. آنان نیز وقتی درنهایت از ارتش ناامید شدهاند، برای درآمد مکمل خود مجبور شدهاند به تنفروشی و روسپیگری متوسل شوند.
علاوه بر این، در برخی موارد، فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی از اینکه سربازان گرفتار مسئلۀ فحشا هستند، مطلع بودهاند، اما به آنان کمک نکردهاند. حتی در چند مورد هم تنفروشی در داخل پایگاههای ارتش اسرائیل صورت گرفته است.
در موردی دیگر، یکی از سربازان زن برای دریافت کمک به مشاور امور زنان ارتش مراجعه کرده بود اما پاسخ شنیده بود که مسائل اینچنینی که در خارج از ارتش صورت گرفته، ربطی به ارتش ندارد.
جروزالم پست افزود این گزارشِ وحشتناک نشاندهندۀ وضعیت وخیم و پُر از مشکلِ سربازان در طول دورۀ خدمتشان در ارتش اسرائیل است؛ بهویژه سربازانی که در زمینههای اجتماعی و اقتصادی، حمایتهای کافی را دریافت نکردهاند.
بنا بر اعلام یک انجمن داوطلبانۀ اسرائیل به نام «اِلِم ایزرائل»، 30 درصد از جوانان 18 تا 22 سالۀ اسرائیلی درگیر مسئلۀ فحشا هستند که طبیعتاً ممکن است سربازان جوان را نیز شامل شود.
بر اساس یک نظرسنجی، تخمین زده میشود حدود 500 سرباز اسرائیلی درگیر مسئلۀ فحشا و تنفروشی هستند.
این در حالی است که مسئولیت کامل سربازان به لحاظ وضعیت رفاهی و مالی در طول خدمت اجباری بر عهدۀ ارتش اسرائیل است.
جروزالم پست نوشت درصورتیکه ارتش اسرائیل حمایتهای کافی و خدمات مناسبی به سربازان نیازمند ارائه کرده بود، آنان مجبور به تنفروشی نمیشدند.
در پایان گزارش جروزالم پست آمده است درصورتیکه ارتش رژیم صهیونیستی قادر نیست این حمایتها را از سربازان به عمل آورد، دستکم باید از بهکارگیری افراد نیازمند با پسزمینۀ مشکلات اقتصادی و اجتماعی بپرهیزد.
این روزنامۀ اسرائیلی همچنین بر ضرورت تدوین مقررات اخلاقی در ارتش و کنترل و نظارت بر سربازان تأکید کرده است تا به این «پدیدۀ هولناک» دچار نشوند.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.