محققان دانشکدۀ پزشکی دانشگاه ورمونت دریافتهاند مصرف منظم فلفل قرمز تند میتواند مرگومیر را کاهش دهد.
نتایج این تحقیق نشان داد میزان مرگومیر افرادی که بهطور منظم از فلفل قرمز تند استفاده میکردند بهویژه در اثر سکته یا حملۀ قلبی درمجموع 13 درصد کاهش مییابد.
محققان چینی نیز سال 2015 دربارۀ مصرف فلفل قرمز تند و ارتباط آن با کاهش مرگومیر تحقیق کرده بودند.
محققان امریکایی برای این تحقیق از نتایج حاصل از «بررسی بهداشت ملی و آزمونهای تغذیهای» بیش از 16 هزار امریکایی در یک دورۀ 23 ساله استفاده کردند.
نتایج این تحقیق نشان داد افرادی که در نمونۀ موردمطالعه بیشتر فلفل قرمز تند مصرف میکردند «مرد، جوان، سفیدپوست و متأهل بودند و گوشت و سبزیها بیشتری مصرف میکردند. آنها همچنین درآمد و تحصیلات پایینتری داشتند.»
محققان همچنین با اجرای یک تحقیق تکمیلی 18.9 ساله به بررسی میزان مرگومیر و دلایل مرگ شرکتکنندگان در این مطالعه پرداختند.
دکتر بنیامین لیتنبرگ، استاد پزشکی دانشگاه ورمونت دربارۀ این تحقیق گفت: «هرچند سازوکاری که با مصرف فلفل میتواند مرگومیر را به تأخیر بیندازد مشخص نیست اما کانالهای «پتانسیل گذار گیرنده» (تی آر پی) که گیرندههای اولیۀ عوامل تند نظیر کاپساسین (مادۀ اصلی فلفلهای تند) هستند ممکن است تا حدودی عامل مشاهدۀ این ارتباط باشند.»
محققان میگویند فواید فلفل قرمز تند برای سلامتی احتمالاً به مادۀ اصلی تشکیلدهندۀ آن یعنی کاپساسین ارتباط دارد که علاوه بر جلوگیری از چاقی در تنظیم جریان خون کرنری نیز مؤثر است و خواص ضد میکروبی دارد.
نتایج این تحقیق در مجلۀ علمی «پلاس وان» منتشر شد.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.