حملات خمپارهای ستیزهجویان به بخشهای مختلف حلب در شمال سوریه 15 کشته برجا گذاشته است.
ستیزهجویان مسلح با شلیک خمپاره، محلههای فرقان، مریدیان ، ادونیس و محلههای حلب جدیده، حمدانیه و همچنین اطراف دانشگاه حلب را هدف حمله قرار دادند که در آن 15 نفر کشته و بیش از 50 تن زخمی شدند.
این در حالی است که نیروهای ارتش سوریه در ادامۀ پیشرویهای خود، پس از آزاد کردن روستای فقیع در شمالِ شهر درعا در جنوب غرب سوریه، مزارع اطراف آن را نیز آزاد کردهاند.
هلاکت عناصر تروریستی در حومۀ لاذقیه
به گزارش سایت العهد لبنان، یگان هوایی ارتش سوریه همچنین مواضع گروه تروریستی داعش را در مناطق مراط و مزارع پانوراما در جنوب غرب شهر دیرالزور هدف حمله قرار داده است.
این پایگاه خبری همچنین از کشته شدن شمار زیادی از عناصر مسلح و انهدام خودروهای آنان در این حمله خبر داد.
سایت خبرگزاری رسمی سوریه، سانا، نیز گزارش داد روز گذشته 25 تن از عناصر تروریستی در عملیات ضدتروریستی ارتش در حومۀ شمالی لاذقیه کشته و زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش در ادامۀ عملیات خود، مواضع عناصر مسلح را در شهر کوبانی هدف حمله قرار دادند و گروهی از آنان را از بین بردند.
سرنگونی پهپاد داعش در دیرالزور
گزارشهای منتشرشده همچنین از سقوط یک فروند پهپاد گروه تروریستی داعش در دیرالزور حکایت دارد.
در این حمله، ارتش سوریه یک پهپاد جاسوسی وابسته به گروه تکفیری داعش را که حامل مواد منفجره بود، نزدیک فرودگاه نظامی دیرالزور منهدم کرد.
سوریه از سال 2011 (اواخر اسفند 1389) صحنۀ ناآرامیهای مرگبار است.
بر اساس اعلام استافان دِ میستورا، نمایندۀ ویژۀ سازمان ملل در سوریه، در این ناآرامیها بیش از 400 هزار نفر کشته و بیش از 1.9 میلیون نفر زخمی شدهاند.
این در حالی است که سازمان ملل سال 2014 اعلام کرد دیگر آمار تلفات سوریه را بهروزرسانی نخواهد کرد چراکه این سازمان نمیتواند صحت آمار و ارقام دریافت شده را تأیید کند.
گزارشهای اخیر نشان میدهد بحران و ناآرامی در سوریه تاکنون بیش از 470 کشته برجا گذاشته است.
بر اساس این گزارشها، در جنگ پنجسالۀ سوریه همچنین نیمی از جمعیت این کشور عربی، حدود 23 میلیون نفر، در داخل و خارج از مرزهای سوریه آواره و بیخانمان شدهاند.
ارتش سوریه از اول مهر امسال با پشتیبانی هوایی روسیه، عملیات گستردهای را برای آزادسازی کامل حلب از اشغال تروریستها آغاز کرده و تاکنون بیشتر بخشهای این شهر را بازپس گرفته است.
حلب که زمانی قطب صنعتی سوریه محسوب میشد، صحنۀ جنگی تمامعیار میان نیروهای دولتی و گروههای تروریستی بوده است.
مناطق شرقی حلب از سال 1391 به تصرف گروههای معارض دولت بشار اسد، رئیسجمهور سوریه، درآمد و این شهر به دو بخش غربی و شرقی تقسیم شد که بخش غربی آن تحت کنترل نیروهای سوری بود. بیش از 90 درصد از مناطق شرقی حلب نیز به کنترل نیروهای دولتی سوریه درآمده است.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.