News   /   ايران

آغاز پیروزمندانۀ فروشندۀ فرهادی در فصل جوایز امریکا

فیلم سینمایی فروشنده، ساختۀ اصغر فرهادی، جایزۀ بهترین فیلم خارجی‌زبانِ هیئت ملی نقد فیلم در امریکا را کسب کرد.

فیلم سینمایی فروشنده که نمایندۀ سینمای ایران در اسکار 2017 خواهد بود، در نخستین گام، جایزۀ بهترین فیلم خارجی‌زبان هیئت ملی نقد فیلم در امریکا را از آن خود کرد.

فصل جوایز سینمایی امریکا با جوایز هیئت ملی نقد فیلمِ این کشور آغاز می‌شود و بسیاری موفقیت در این بخش را آغازگر موفقیت‌‌های آتیِ یک فیلم سینمایی در دریافت جوایز انجمن‌های دیگر و نامزدی نهایی در اسکار می‌دانند.

انجمن ملی نقد امریکا برای انتخاب بهترین‌های سال نظر جمعی از افراد دانشگاهی و کارشناسان سینما را مدنظر قرار می‌دهد.

از راست: شهاب حسینی، بازیگر نقش اول مرد فیلم فروشنده، اصغر فرهادی، نویسنده و کارگردان فیلم و ترانه عیلدوستی، بازیگر نقش اول زن فیلم، در نشست خبری فروشنده در جشنوارۀ بین‌المللی فیلم کن

پیشتر فیلم‌های جدایی نادر از سیمین و گذشته به کارگردانی اصغر فرهادی جایزۀ انجمن ملی نقد امریکا را کسب کرده بودند.

هیئت ملی نقد فیلم در امریکا در سال ۱۹۰۹ تأسیس شده و در نیویورک مستقر است. این هیئت جایزۀ بهترین فیلم انگلیسی‌زبان سال 2016 خود را به «منچستر کنار دریا» ساختۀ کنت لونرگان بخشید.

اصغر فرهادی، کارگردان فیلم فروشنده پس از دریافت جایزه بهترین فیلمنامه نویس جشنواره کن (2 خرداد 1395- عکس از رویترز)

فیلم فروشنده که تا کنون جایزۀ بهترین فیلم‌نامه و بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنوارۀ بین‌المللی کن و جایزۀ بهترین فیلم جشنوارۀ مونیخ را کسب کرده است، در هشتاد و نه‌مین دورۀ جوایز اسکار نیز شرکت دارد.

این فیلم در جشنوارۀ آمستردام نیز به‌عنوان بهترین فیلم از نگاه تماشاگران انتخاب شد و ماه گذشته هوگوی نقره‌ای، جایزۀ ویژۀ هیئت داوران پنجاه و دومین جشنواره فیلم شیکاگو را از آن خود کرد.

اصغر فرهادی، کارگردان مطرح ایرانی در سال 2012 برای فیلم جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت.

فرهادی پیشتر برای فیلم جدایی نادر از سیمین جایزۀ اسکار 2012 بهترین فیلم خارجی‌زبان و گلدن گلوب بهترین فیلم خارجی را دریافت کرده است.

این کارگردان همچنین خرس نقره‌ای جشنواره فیلم برلین را برای فیلم «دربارۀ الی» و خرس طلایی همین جشنواره را برای فیلم جدایی نادر از سیمین دریافت کرده است.

در فیلم فروشنده که در آن به طور اقتباسی از نمایشنامۀ مرگ فروشندۀ آرتور میلر بهره‌ گرفته‌ شده است، زندگی مشترک یک زن و شوهر به نام‌های رعنا و عماد پس از بروز پیش‌آمدی ناگوار برای شخصیت زن داستان، دچار بحران می‌شود.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی‌وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku