نتایج یک تحقیقات جدید نشان میدهد غذاهایی که با استفاده از مایکروویو طبخ و یا گرم میشوند، میتوانند عواقب خطرناکی برای سلامتی انسان داشته باشند.
به گزارش دیلیمیل، ظروف پلاستیکی که برای گرم کردن غذا در مایکروویو استفاده میشوند، از خود سموم سرطانزا آزاد میکنند.
افزون بر این، گفته میشود قرار گرفتن دائم در معرض تابشهای ساطع شده از مایکروویو میتواند روی میزان تمرکز، سطح انرژی و همچنین الگوی خواب تاثیر بگذارد.
ریک هی، متخصص تغذیه و تناسب اندام در مصاحبه با دیلیمیل گفت: «سموم اضافهای که وارد بدن میشود به دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن شما فشار میآورد. این سموم همچنین میتوانند روی بارداری، تعادل هرمونی، فشار خون، سلامت قلبی و عروقی، خلق و خو و همچنین میل جنسی تاثیر منفی داشته باشند.»
افزون بر این، غذاهایی که برای مصرف به گرم شدن در مایکروویو نیاز دارند، ارزش غذایی کم و مقادیر زیادی شکر، نمک، مواد شیمیایی و نگهدارنده دارند.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.