شکلاتهای خوشمزهای که ما میخوریم، در اصل از دانههای میوۀ درختان کاکائو تهیه میشود.
درخت کاکائو بین 4 تا 10 متر ارتفاع دارد. میوۀ کاکائو نیز 25 تا 45 دانه دارد.
میوههای این گیاه را پس از چیدن انبار میکنند تا بپوسد و پس از آن دانهها را جمعآوری میکنند و به مصرف میرسانند که از آن پودر کاکائو تهیه میشود.
درخت کاکائو اغلب زیر سایه درختان بزرگتر رشد میکند. میوههای این درخت حدوداً ۳۰ سانتی متر طول دارند.
رنگ میوه ممکن است زرد مایل به قهوه ای یا ارغوانی باشد. هر میوه بین ۲۰ تا ۴۰ دانه دارد که داخل یک بافت گوشتی صورتی ترش و شیرین کنار هم قرار می گیرند.
اکوادور دارای زمینهای کشاورزی پرمحصول و یکی از تولیدکنندگان عمدۀ کاکائو در جهان است.
خبرگزاری رویترز تصاویری دیدنی از برداشت این محصول در شهر کلکتا در استان منابی در غرب اکوادور منتشر کرده است.
این تصاویر متعلق به مزرعهای به نام ساریتا است:
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.