«دست مقامات اسرائیل آغشته به خون کودکان فلسطینی است»

مراسم تشییع پیکر اسراء ابو خوصه، کودک 6 سالۀ فلسطینی که در حملۀ هوایی ارتش اسرائیل به شهر بیت لاهیا کشته شد. (22 اسفند 1394- عکس از خبرگزاری فرانسه)

سخنگوی نخست وزیر دولت وحدت ملی فلسطین از جامعۀ بین‌المللی خواست به جنایات اخیر رژیم تل‌آویو علیه کودکان فلسطینی رسیدگی کند.

جمال دجانی، سخنگوی رامی الحمدالله گفت اسرائیل «ورای قانون» عمل می‌کند و باید به اقدامات ضدانسانی این رژیم در کشتار کودکان رسیدگی شود.

در تازه‌ترین حملات هوایی رژیم اسرائیل به شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه در تاریخ 22 اسفند، دو کودک فلسطینی جان خود را از دست دادند و یک کودک دیگر زخمی شد.

اسراء ابوخوصه، دختربچۀ 6 سالۀ فلسطینی و برادرش یاسین که تنها 10 سال داشت، در این حمله کشته شدند.

دجانی گفت: «اسرائیل به اقدامات فراقانونی خود و کشتار کودکان ادامه می‌دهد. دستان مقامات اسرائیلی آغشته به خون است، آن‌ها چطور کشتار کودکان بی‌گناه را توجیه می‌کنند؟»

پیکر یاسین ابو خوصه، کودک 10 سالۀ فلسطینی که در حملۀ هوایی ارتش اسرائیل به شهر بیت لاهیا کشته شد. (22 اسفند 1394- عکس از خبرگزاری فرانسه)

به گفتۀ این سخنگو در 6 حملۀ نظامی بزرگ اسرائیل به باریکۀ تحتِ محاصرۀ غزه از سال 2005 تا کنون دست‌کم یکهزار کودک فلسطینی کشته شده‌اند.

رژیم اسرائیل تابستان سال 1393 در حمله‌ای گسترده نوار غزه را هدف قرار داد. در جریان این تهاجم پنجاه روزه، حدود 2 هزار و 200 فلسطینی از جمله 577 کودک کشته شدند.

نوار غزه از خرداد 1386 تحت محاصرۀ رژیم اسرائیل قرار دارد و این شرایط باعث کاهش سطح رفاه زندگی مردم و افزایش بی‌سابقۀ فقر و بیکاری در این منطقه شده است.

رژیم اسرائیل 1.8 میلیون فلسطینی ساکن در نوار غزه را از حقوق اساسی خود از جمله آزادی نقل مکان، اشتغال و خدمات بهداشتی و آموزشی محروم کرده است.

سوء استفادۀ اسرائیل از تسلیحات ضدشورش

این اظهارات در حالی بیان شده‎اند که یک سازمان حقوق بشری اعلام کرد رژیم اسرائیل از مهرماه سال جاری همگام با آغاز درگیری‌های مرگبار در سرزمین‌های اشغالی از تسلیحات ضد شورش علیه کودکانِ فلسطینی «سوء استفاده» کرده است.

شاخۀ فلسطینیِ سازمان بین‌المللی حمایت از کودکان با انتشار گزارشی اعلام کرد دست‌کم هشت موردِ مستند از وقایعی را ثبت کرده است که در آن‌ها به واسطۀ استفادۀ رژیم تل‌آویو از تسلیحات ضد شورش علیه کودکان، به آن‌ها آسیب‌های جسمی جدی وارد شده است.

در یکی از موارد مستند این سازمان، به حادثه ای در تاریخ 23 بهمن ماه سال جاری اشاره می‌شود که در آن یک نوجوان 16 سالۀ فلسطینی در روستای نیلین در کرانۀ باختری اشغالی به دلیل اصابت یک گلولۀ فلزی با روکش پلاستیکی به پشت سرش دچار خونریزی مغزی شد.

ممدوح مهیوب سرور، نوجوان 16 سالۀ فلسطینی بر اثر اصابت گلولۀ پلاستیکی نظامیان اسرائیلی به سرش دچار خونریزی مغزی شد.

در این گزارش به نقل از پدر این پسرِ 16 ساله آمده است: «پس از یک عمل جراحی دو ساعته و نزدیک به یک هفته بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه اکنون شرایط جسمی ممدوح پایدار شده است.»

براساس این گزارش این نوجوان در بیشتر مواقع دچار اضطراب و خستگی است و ترجیح می‌دهد همواره تنها باشد.

همچنین 2 تن دیگر از هشت کودکی که در این گزارش به آن‌ها پرداخته شده است، بینایی یک چشم خود را در اثر اصابت گلوله‌های پلاستیکی از دست داده‎اند.

این سازمان بین‌المللی همچنین خواستار توقف فوری سوءاستفاده از تسلیحات ضد شورش علیه کودکان شده است و می‌افزاید: «آن دسته از سربازان اسرائیلی که بالاتنه و سر کودکان را با تسلیحات ضد شورش هدف قرار می‌دهند، باید در قبال اعمال خود پاسخگو باشند.»

براساس این گزارش بر اساس آن‌چه در مقررات نظامی رژیم اسرائیل آمده است، نظامیان این رژیم تنها اجازه دارند گلوله‌های پلاستیکی را به پای معترضان فلسطینی شلیک کنند و این تسلیحات هرگز نباید علیه کودکان و زنان استفاده شود.

نظامیان اسرائیلی در حال شلیک گلوله های فلزی با روکش پلاستیکی به معترضان فلسطینی

همچنین براساس آن‌چه خود رژیم تل‌آویو ادعا کرده است، سربازان اسرائیلی باید پیش از شلیک این گلوله‌ها حدود 50 تا 60 متر از هدف خود فاصله بگیرند.

این درحالی است که بر اساس مستندات این سازمان، نظامیان اسرائیلی طی حمله به روستای حزمی در شمال قدس اشغالی یک کودک 13 سالۀ فلسطینی را از فاصلۀ 2 متری هدف گلولۀ پلاستیکی قرار دادند.

این گزارش می افزاید: «نظامیان اسرائیلی در سراسر کرانۀ باختری از گلوله‌های فلزی با روکش پلاستیک، گاز اشک‌آور، ماشین آب‌پاش، نارنجک‌های صوتی و دیگر روش‎‌های ضد شورش برای سرکوب معترضان استفاده می‌کنند.»

درگیری‌ها میان فلسطینیان و نیروهای ارتش اسرائیل در کرانه باختری اشغالی که «انتفاضۀ سوم» نامیده می‌شود از مهر ماه سال جاری، با ورود صهیونیست‌های شهرک نشین به مسجد الاقصی که با حمایت نیروهای اسرائیلی انجام می‌شد، آغاز شد.

تل آویو برای متوقف کردن اعتراض‌ فلسطینیان، سیاست‌های سختگیرانه‌ای اعمال کرده است که از جملۀ آن‌ها می‎توان به ممنوعیت برگزاری نماز در مسجد الاقصی برای افراد کمتر از 40 سال، بازداشت‌های بدون حکم قضایی و سرکوب و ارعاب معترضان فلسطینی با شلیک گلوله‎های جنگی، اشاره کرد.

بنا بر گزارش‌ها، تا کنون در این درگیری‌ها بیش از 200 فلسطینی شامل زنان و کودکان به ضرب گلولۀ نیروهای اسرائیلی کشته شده‌ و بسیاری دستگیر شده‌اند. 


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku