سردبیر ارشد روزنامۀ «زمانِ آلمانی» میگوید فعالیت این نشریۀ مخالف دولت ترکیه در کشور آلمان ادامه خواهد یافت.
سلیمان باغ روز دوشنبه (17 اسفند) در گفتوگو با رویترز گفت: «از امروز ما نسخهای از زمان را منتشر میکنیم که هیچ ارتباطی با روزنامه زمان در آنجا (ترکیه) ندارد چرا که دولت آن را به زور تصاحب کرده است.»
نیروهای پلیس ترکیه روز جمعه (14 اسفند) به ساختمان روزنامه زمان و همچنین افرادی که بیرون این ساختمان تجمع کرده بودند، حمله کردند.
دو روز پس از این اقدام، عوامل هوادارِ دولت ترکیه امور روزنامۀ زمان را بر عهده گرفتند و اخباری با موضوع حمایت از رئیس جمهور این کشور جای مطالب انتقادی این نشریه را گرفت.
روز دوشنبه روزنامۀ زمانِ آلمان تیتر «قانون اساسی نقض شد» را برای صفحۀ اول خود برگزید.
این روزنامه در حال حاضر حدود 14 هزار مشترک در آلمان دارد. این کشور میزبان حدود سه میلیون ترک است.
وبسایت این روزنامۀ مخالف دولت روز دوشنبه تصویری از یک زن منتشر کرد که در مقابل دفتر اصلی روزنامۀ زمان در استانبول، دست خود را کنار سرِ خونآلودش گرفته بود.
سردبیر ارشد روزنامۀ زمان در آلمان گفت: «ما یک روزنامۀ مستقل منتشر خواهیم کرد... این یک چالش جدید برای ما است.»
مصادرۀ اصلیترین روزنامۀ مخالف دولت ترکیه موجب برگزاری تظاهرات سراسری در این کشور شد و نیروهای پلیس با خشونت و توسل به گاز اشکآور و ماشینهای آبپاش معترضان را متفرق کردند.
روزنامۀ زمان، منتقد قدیمی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در آخرین نسخۀ خود پیش از حملۀ نیروهای دولتی نسبت به آغاز «سختترین روزها» در تاریخ مطبوعات ترکیه هشدار داده بود.
جالب اینجاست که پس از اقدام نیروهای دولتی و تغییر عوامل روزنامه، صفحۀ اول زمان به عکس اردوغان در حال گرفتن دست یک زن مسن اختصاص یافت.
بسیاری از گروههای حقوق بشری و مقامات اتحادیۀ اروپا مصادرۀ روزنامۀ زمان را محکوم کردند و آن را نقض آشکار آزادی مطبوعات دانستند. فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیۀ اروپا و فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه از جمله منتقدین اقدام دولت ترکیه هستند.