News   /   اروپا   /   تلگرام

حملۀ نژادپرستانه به نوجوان پناهجو در لندن

نمایی از منطقۀ کرویدن در جنوب لندن

به گزارش پلیس لندن، یک نوجوان پناهجو پس از آنکه از سوی گروهی در پایتخت انگلیس مورد ضرب و شتم قرار گرفت، دچار شکستگی جمجمه شد و اکنون در وضعیت بحرانی به سر می‌برد.

پلیس شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد این حادثه در منطقۀ کرویدون در جنوب لندن رخ داده است. این نوجوان 17 ساله جمعه‌شب با دو تن از دوستان خود در ایستگاه اتوبوس منتظر ایستاده بود که یک گروه 8 نفره به آن‌ها نزدیک شدند.

به گفتۀ پلیس لندن، گمان می‌رود این حمله یک اقدام نژادپرستانه و ناشی از نفرت باشد.

کریس بلامیرس، یکی از افسران پلیس لندن، گفت: «برای ما مسلم شده که مظنونان از قربانی پرسیده‌اند اهل کجاست و وقتی فهمیده‌اند که او یک پناهجو است دنبالش کرده و او را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند.»

وی افزود ضربات متعدد به سر باعث جراحات جدی در جمجمه و صورت وی شده است.

بلامیرس گفت مظنونان پس از این حمله فرار کردند. وی همچنین از مردمی که به کمک پسر پناهجو که بیهوش روی زمین افتاده بود، رفتند، قدردانی کرد.

وی افزود: «همۀ ما در برابر (جرائم ناشی از) نفرت می‌ایستیم و از هرکس که در این زمینه اطلاعاتی دارد می‌خواهیم فوراً به پلیس مراجعه کند.»

دوستان این پسر پناهجو نیز دچار جراحات جزئی شده‌اند. هنوز کسی در رابطه با این حملۀ نژادپرستانه بازداشت نشده و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

دایان ابوت، از نمایندگان حزب کارگر در مجلس و وزیر کشور دولت در سایۀ بریتانیا، گفت دولت برای مقابله با چنین حملاتی اقدامات لازم را انجام نداده است.

وی افزود: «ما باید بر این مسئله تأکید کنیم که در جامعۀ ما جایی برای نفرت، نژادپرستی و بیگانه‌هراسی وجود ندارد.»

جرائم ناشی از نفرت و خشونت انواع جرائمی است که با انگیزه‌های مذهبی و نژادپرستانه انجام می‌شود و ممکن است به شکل تعرض فیزیکی، زورگویی، ایجاد مزاحمت، صدمه به اموال، خشونت کلامی و فحاشی، دیوارنوشته‌های موهن و ارسال ایمیل‌های تنفرآمیز بروز یابد.

گزارش‌های وزارت کشور بریتانیا حاکی است جرائم مبتنی بر نفرت بعد از موافقت مردم این کشور در همه‌پرسی سال گذشته با خروج از اتحادیۀ اروپا (برگزیت) بیش از 40 درصد افزایش یافته است.

پلیس بریتانیا اخیراً هشدار داد هم‌زمان با شروع مذاکرات مربوط به خروج این کشور از اتحادیۀ اروپا، میزان جرائم مبتنی بر نفرت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید:

در همین حال، ماه گذشته برخی سازمان‌های حقوق بشری، ازجمله عفو بین‌الملل، دربارۀ افزایش قابل‌ملاحظۀ جرائم ناشی از نفرت در لندن ظرف یک سال گذشته و در پی برگزیت هشدار دادند.

بر اساس آمار، شمار حوادث مرتبط با تبعیض دینی و نژادی با افزایش تقریباً 20 درصدی، از 14 هزار و چهار فقره به 16 هزار و 618 فقره در سال گذشته رسیده است.

به باور گروه‌های حقوق بشری، این وضعیت به‌طور مشخص با طرح خروج بریتانیا از اتحادیۀ اروپا و «ادبیات مسموم» که در دوران تبلیغات برای آن به کار گرفته شد، مرتبط است.

عفو بین‌الملل معتقد است به‌کارگیری این میزان از ادبیات تبعیض‌آمیز در بریتانیا در چند دهۀ گذشته بی‌سابقه بوده است.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی ‌وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku