براساس اعلام مرکز تحقیقاتی پیو، اسلام سریعترین رشد را در میان مذاهب جهان دارد و تا سال 2050 به پرطرفدارترین دین جهان تبدیل خواهد شد.
این مرکز تحقیقاتی که مقر آن در واشنگتن است، در گزارشی اعلام کرد اسلام اندکی پس از سال 2050 جای دین مسیحیت را بهعنوان پرطرفدارترین دین جهان خواهد گرفت.
براساس این گزارش، جمعیت مسلمانان جهان در سال 2010 حدود 1.6 میلیارد یا حدود 23 درصد از جمعیت جهان بود. در همین سال 2.2 میلیارد نفر یا 31 درصد از مردم جهان را مسیحیان تشکیل میدادند.
موسسۀ پیو در این گزارش به بررسی بافت مذهبی جمعیت جهان پرداخته و تأکید کرده است که دو دین در سراسر جهان در سال 2050 از پیروان برابری در جهان بهره خواهند برد. پس از آن سال اسلام بهتدریج به دین اول جهان تبدیل خواهد شد.
در این گزارش آمده است یکی از مهمترین دلایل آن است که خانوادههای مسلمان در مقایسه با مسیحیان، تمایل به داشتن تعداد فرزندان بیشتری دارند.
این گزارش همچنین خاطرنشان میکند جمعیت مسلمانان به صورت کلی از مسیحیان جوانتر است. با توجه به سن جمعیتی کشورهای توسعهیافته، این نگرانی وجود دارد که جمعیت بومی این کشورها بمیرند و مهاجرانی از کشورهای در حال توسعه جایگزین آنها شوند.
پیو در این گزارش تصریح کرد مسلمانان تا سال 2050 بیش از 10 درصد از جمعیت اروپا را به خود اختصاص خواهند داد.
پیو همچنین اعلام کرد درحالیکه هماکنون حدود یک درصد از جمعیت امریکا را مسلمانان تشکیل میدهند، این رقم در سال 2050 به بیش از 2.5 درصد افزایش خواهد یافت.
این گزارش میافزاید درحالیکه هماکنون بیشترین مسلمانان جهان در یک منطقه، در اندونزی ساکن هستند؛ در سال 2050 هند بیشترین جمعیت مسلمان جهان را خواهد داشت؛ بیش از 18 درصد از جمعیت هند معادل 310 میلیون را در سال 2050 مسلمانان تشکیل خواهند داد.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.