News   /   آمريکا

«حملات 11 سپتامبر بیش از 400 هزار سرطانی برجای گذاشت»

تصویری آرشیوی از حمله تروریستی به برج‌های تجارت جهانی نیویورک امریکا در تاریخ 11 سپتامبر 2001

یک نشریۀ امریکایی مدعی شد بیش از 400 هزار نفر در ارتباط با حملات تروریستی یازده سپتامبر 2001 به سرطان مبتلا شده‌اند.

نشریه نیوزویک امریکا چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد از ماه ژوئن تاکنون 5 هزار و 441 نفر از مجموع 75 هزار نفری که در برنامۀ بهداشت مرکز تجارت جهانی ثبت‌نام کردند، در ارتباط با حملات تروریستی یازده سپتامبر به یک نوع سرطان مبتلا شده‌اند.

این گزارش می‌افزاید، برخی از این افراد به بیش از یک نوع سرطان مبتلا شده‌اند و در مجموع 4 هزار و 378 مورد ابتلا به سرطان ثبت شده‌است.

به گفتۀ پزشکان برنامۀ بهداشت مرکز تجارت جهانی که پس از این حملات از سوی دولت واشنگتن راه‌اندازی شد، در مجموع حدود 70 نوع سرطان مرتبط به عواقب ناشی از ریزش برج‌های تجارت جهانی و انتشار مواد سمی در هوا ثبت شده‌است.

براساس این گزارش که چند روز پیش از پانزدهمین سالگرد این حملات منتشر شده است، بیماری‌های روانی، نظیر بیماری‌هایی که کهنه سربازان امریکایی در عراق و افغانستان تجربه کردند به همراه مشکلات تنفسی، برخی از مرسوم‌ترین بیماری‌هایی است که در نتیجۀ این حملات مشاهده شده‌است.

این گزارش می‌افزاید، از آن زمان تاکنون حدود یک هزار و 140 نفر بر اثر نشانه‌های ناشی از بیماری‌های مرتبط به این حملات جان خود را از دست داده‌اند.

امدادرسانان و افرادی که به گفتۀ پزشکان در معرض «منطقۀ فاجعه مرکز تجارت جهانی» بودند، اکثریت قربانیان را تشکیل می‌دهند.

در روز حمله و پس از ریزش ساختمان‌های مرکز تجارت جهانی، حجم گسترده‌ای از مواد سرطان‌زا در آسمان پخش شد و نیویورک را به محلی برای انتشار سرطان و بیماری‌های مشابه تبدیل کرد.

تصویری آرشیوی از گرد و خاک و آلودگی‌های ناشی از تخریب برج‌های تجارت جهانی در نیویورک امریکا

به گزارش گروه حمایت از محیط‌زیست امریکا که زیر نظر شورای دفاع از منابع ملی فعالیت می‌کند، بر اثر ریزش برج شمالی دست‌کم 400 تن آزبست در هوا منتشر شده‌است.

همچنین پس از آتش گرفتن تجهیزات داخل ساختمان، رایانه‌ها و لامپ‌های فلورسنت، مواد خطرناک دیگری مانند سرب و جیوه در آسمان منتشر شده‌است.

این گزارش می‌افزاید: «یک اضطرار زیست‌محیطی نظیر این مورد که با انتشار همزمان اگر نه هزاران، صدها ماده سمی در هوا همراه بوده، بی‌سابقه بوده‌است.»

به گفتۀ مقامات شهر نیویورک، حجم واقعی آلودگی‌های ناشی از این حمله و عواقب آن برای ساکنان این شهر ممکن است برای همیشه ناشناخته باقی بماند.

مارک فارفل، مدیر بخش بهداست مرکز تجارت جهانی که وضعیت سلامتی بیش از 71 هزار نیروی امدادی و بازماندگان این حمله را بررسی می‌کند، گفت: «بسیاری از مردم نمی‌دانند نشانه‌های بیماری که امروز دارند به یازده سپتامبر باز می‌گردد.»

در حملات تروریستی یازده سپتامبر 2001 که القاعده مسئولیت آن را برعهده گرفت، تروریست‌ها پس از ربودن دو فروند هواپیمای مسافربری، این هواپیماها را به برج‌های تجارت جهانی در شهر نیویورک زدند؛ این حمله دست‌کم 3 هزار کشته برجای گذاشت.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku