سخنگوی پارلمان لیبی در طبرق اعلام کرد این نهاد به دولت وحدت ملی رای اعتماد نداده است.
عبدالله بلیحق روز دوشنبه گفت جلسه پارلمان با حضور 101 نماینده این تصمیم را اتخاذ کرده و به دولت تحت حمایت سازمان ملل رای اعتماد نداده است.
بلیحق گفت در این جلسه 61 نماینده از رای عدم اعتماد حمایت کردند، 39 نماینده رای ممتنع دادند و یک نماینده نیز به نفع دولت رای داد.
این تصمیم پارلمان لیبی که مورد شناسایی جامعه بین المللی است، ضربهای بزرگ به تلاشهای بین المللی برای حل و فصل بحران کنونی در این کشور منطقه شمال آفریقا به شمار می آید.
برخی از نمایندگان پارلمان لیبی معتقدند که به دنبال این تصمیم دولت وحدت ملی باید منحل شود ولی این موضوع با مخالفت حامیان دولت روبرو شده است.
گفتنی است در سال 2011 و در پی بالا گرفتن اعتراضات مردمی علیه رژیم معمر قذافی، دیکتاتور معدوم لیبی، ناتو به رهبری انگلیس و فرانسه عملیات نظامی در لیبی را آغاز کرد که در نهایت به سرنگونی قذافی منجر شد.
لیبی از آن زمان دچار هرج و مرج شده و گروه تروریستی داعش با سوء استفاده از این فرصت، خود را در لیبی و شمال آفریقا سازماندهی کرده است.
این کشور در ماههای اخیر دو پارلمان و دو دولت رقیب، یکی در طرابلس و دیگری در طبرق داشته است.
در همین حال عبدالسلام النصیه یکی از نمایندگان پارلمان لیبی در طبرق گفت دولت باید تغییراتی در کابینه بدهد و افراد بیشتری از منطقه طبرق در آن بکار گرفته شوند.
دولت وحدت ملی لیبی اواخر دی ماه سال 1394 و در پی ماهها تلاش سازمان ملل به منظور حل و فصل اختلافات در این کشور آفریقایی تشکیل شد. دولت لیبی در طبرق که مورد شناسایی جامعه بین المللی قرار دارد و دولت این کشور در طرابلس سرانجام پس از ماه ها مذاکره توافق کردند تا دولت وحدت ملی تشکیل شود.
در پی این مذاکرات فائز السراج در دسامبر 2015 مسئول تشکیل کابینه دولت وحدت ملی شد. اگرچه تلاشهای وی برای تشکیل کابینه دولت وحدت ملی تاکنون به شکست انجامیده است.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.