رئیس صندوق بینالمللی پول از ضعیف شدن رشد اقتصاد جهانی در پی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و بی ثباتیهای ناشی از آن، خبر داد.
کریستین لاگارد، رئیس صندوق بینالمللی پول، پس از دیدار با لی که چیانگ، نخست وزیر چین، و روسای بانک جهانی و سازمان تجارت جهانی در مصاحبهای گفت صندوق بینالمللی پول پیش بینی امسال رشد اقتصادی جهانی را یک دهم درصد اعلام کرد.
وی علت اصلی این موضوع را بیثباتیِ ناشی از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا عنوان کرد.
وی گفت: «توصیه میکنیم بی ثباتی ناشی از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا هرچه سریعتر برطرف شود. همانطور که میدانیم بریتانیا باید راه های مناسبی را برای ادامه تجارت با دنیا انتخاب کند.»
لاگارد که پیشتر وزیر اقتصاد فرانسه نیز بوده است، افزود متاسفانه بریتانیاییها تنها به رفتن از اتحادیه اروپا فکر کردند واین واقعا ناامید کننده است.
یک ماه پیش مردم انگلیس با شرکت درهمه پرسی، رای به خروج این کشور از اتحادیه اروپا دادند و این مساله با پیامدهای اقتصادی زیادی روبرو شد.
در پی این خروج، ارزش پوندِ انگلیس به پایینترین حد خود در 31 سال گذشته رسید و بسیاری از شرکتهای اعتبارسنجی رتبۀ اعتباری این کشور را کاهش دادند. خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا همچنین بر بورس کشورهای مختلف تاثیر منفی داشته است.
بر اساس آخرین بررسیهای انجام شده از سوی موسسات معتبر اقتصادی که نتیجه آن در روزنامه گاردین منتشر شد، اقتصاد بریتانیا پس از خروج از اتحادیه اروپا بسیار شکننده شده است.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تیوی فارسی» بلامانع است.