امریکاییها با برگزاری راهپیمایی های سراسری خواستار افزایش حد اقل دستمزدها و همچنین وضع قوانینی برای مقابله با آنچه «سرقت حقوق» نامیدند، شدند.
هزاران کارگر روز پنجشنبه (26 فروردین) در نیویورک، لس آنجلس و دیگر شهرهای امریکا در اعتراض به پایین بودن دستمزدهای خود تظاهرات کردند.
اعتراضات مشابه دیگری نیز در سایر شهرهای امریکا از جمله شیکاگو و میامی برگزار شد. هزاران کارگر در این تظاهرات حضور داشتند.
معترضان که عمدتا کارگران رستورانهای «فست فود»ی بودند، هدف خود را دستیابی به حداقل حقوقی معادل 15 دلار در هر ساعت برای تمامی کارگران امریکایی عنوان کردند.
کمپین «مبارزه برای حقوقی 15 دلار در ساعت»، از زمان آغاز در سال 2012 در کالیفرنیا و نیویورک به برخی پیروزیهای قانونی دست یافته است.
سازمان دهندگان این کمپین که کارگران رستورانهای «فست فود» هستند، خواهان احقاق حقوق کارگران و وضع قوانینی برای حمایت از کارگران هستند.
حداقل حقوق تعیین شده از سوی دولت فدرال از سال 2009 میلادی، 7.25 دلار بوده است.
حدود 64 میلیون امریکایی در بخشهای مختلف از جمله مراقبت در منزل، فرودگاهها و سرایداری حقوقی کمتر از 15 دلار در ساعت دریافت می کنند.
بنابر گزارشی که ماه گذشته توسط گروه نوآوری اقتصادی (EIG) منتشر شد، به رغم بهبود اوضاع اقتصادی پس از دوره رکود بین سالهای 2007 تا 2009 ، «بیش از 50 میلیون آمریکایی در مناطقی زندگی می کنند که به دلیل وجود بیکاری، فقر و نگرانی های مالی همچنان بحران زده است.»
این گزارش همچنین حاکی از آن است که شرایط اقتصادی از سال 2009 میلادی تا کنون بدتر شده است.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.