بیش از 60 تن از ائمه جماعت به همراه فعالان حقوق بشر و رهبران جامعه مسلمانان انگلیس از دولت این کشور خواستهاند به تخریب چهره مسلمانان خاتمه دهد.
اشخاص یاد شده با ارسال نامهای سرگشاده به دولت انگلیس به موضعگیری مقابل اهریمننمایی از مسلمانان و نیز ارزشها، نخبگان، سخنرانان و نهادهای آنان در این کشور پرداختند.
امضاکنندگان این بیانیه دولت را متهم کردند که برای انحراف اذهان عمومی از مسائلی نظیر بحران حوزه اقتصاد و خدمات بهداشت و درمان از حربه اسلام ستیزی استفاده میکند.
در این بیانیه آمده: «ما بهرهبرداری سیاسی از تلفیق مسائل اسلامی با تهدید تروریسم را به ویژه در آستانه انتخابات عمومی محکوم میکنیم. بهرهبرداری از دغدغه عموم در زمینه امنیت همانقدر زننده است که سوء استفاده از دغدغه جامعه در زمینه ورود مهاجران. این عوامل هر دو تاکتیکهای خام و تفرقهافکن برای انحراف توجهات از وخامت وضع اقتصادی و بحران حوزه بهداشت و درمان است.»
امضاکنندگان همچنین ضمن انتقاد از مخدوش کردن وجهه «گفتمان مشروع سیاسی و نقد مواضع دولتهای متوالی در قبال مسلمانان،» سرکوب صداهای مخالف در جامعه مسلمانان را محکوم کردند.
بنا بر این بیانیه: «استفاده مصلحتآمیز از اصطلاحات تعریف نشدهای نظیر «افراطگرایی» با انگیزههای سیاسی امری مذموم است، زیرا که گفتمان مشروع سیاسی و نقد مواضع دولتهای متوالی را در قبال مسلمانان داخل و خارج از کشور عملی مجرمانه جلوه میدهد. ما به شدت با پروژههای سیاسی برای مقابله و سرکوب صداهای مخالف در جامعه مسلمانان که همیشه منکر به کارگیری خشونت و ارتکاب اعمال تروریستی بودهاند، مخالفیم.»
م ص/م ب